IKM Subsea har skrevet under for Onlet

IKM Subsea er en del af IKM Group, som er en betydelig underleverandør til olie- og gasindustrien. Koncernens fokusområde er vækst i omsætning, vækst i overskud og vækst i de ydelser, der leveres til branchen.

IKM Subsea er en uafhængig ROV- og subsea-operatør. Virksomheden har den længste erfaring i branchen og var den første operatør til at demonstrere en succesfuld track record i at udvikle og drive elektriske WROV’er. Denne erfaring har været grundlæggende for at placere IKM Subsea på forkant med ROV-industrien. Med omkring 250 ansatte og mere end 25 ROV-systemer er de i dag en af verdens førende ROV-operatører. Virksomhedens mål er øget driftseffektivitet, reducerede omkostninger og CO2-fodaftryk.

Med overgangen til Onlet som kvalitetssikringssystem for udlejningsselskabet får IKM Subsea det fulde overblik over udlejningsprodukterne, lejeordrer, fakturering og tjeklister til levering og modtagelse. IKM Subsea starter med vedligeholdelsesmodulet og Onlets Apps til modtagelse og levering.

Vi takker for jeres tillid og ser frem til at arbejde sammen med endnu en virksomhed fra offshore-industrien.

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA