Innova valgte Onlet

Innova brænder for teknologi, og Intershare brænder for at strømline forskellige udlejningsvirksomheder. Denne kombination er et godt udgangspunkt for også denne virksomhed til at gøre sin udlejningsvirksomhed mere effektiv gennem Europas mest moderne udlejningsløsning.

Innova blev etableret i 1997 og er en førende leverandør af services, udstyr og løsninger til den internationale undervandsindustri. Da denne type produkter i stigende grad udlejes til kunder over hele verden, var tiden nu inde til at finde et godt udlejningssystem for at sikre yderligere kontrolleret vækst.

Innova tilbyder et komplet udvalg af produkter til ROV- og undervandsindustrien ved at kombinere en stærk alliance med førende leverandører og en række produkter udviklet internt. Med Onlets særlige funktionalitet til udlejning og opfølgning af service og vedligeholdelse via specialdefinerede tjeklister, der kan rapportere fra smartphones, er begge parter overbeviste om, at løsningerne også vil være mere effektive i offshoreindustrien.

Som en del af aftalen skal kunde- og voucheroplysninger eksporteres til Innovas hovedsystem, Visma Global. Intershare ser frem til at bidrage til effektivitet i endnu en spændt del af udlejningsbranchen.

Tak for deres tillid!

 

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA