Offshore Rental & Support starter med Onlet

Offshore Rental & Support er et service- og udlejningsfirma med fokus på levering af udstyr, der anvendes i alle faser af offshoredrift.

Offshore Rental & Support leverer en lang række udstyr til industrien – offshore såvel som onshore operationer. Hydrauliske kraftaggregater, slop/holdetanke med omrører og dampspiral, hydrauliske og luftdrevne pumper, væskemanifolder og slanger er noget af det udstyr, der tilbydes kunderne. Virksomheden har også stor erfaring med vedligeholdelse af udstyr, der anvendes under brøndintervention og brøndtest, såsom skydeventiler, gasspjældmanifolder, overfladestrømshoveder og fleksible rør. Derudover leveres udstyrsservice og intern trykprøvning.

Teamet har stor erfaring fra brøndtest, brøndintervention og coiled tubing som planlægges i tæt samarbejde med kunder for at opnå de bedst mulige løsninger til projekterne. Kunderne betjent er lokaliseret i Norge, Storbritannien, Danmark og Holland.

Med valget af Onlet som udlejningssystem får virksomheden de bedste forudsætninger for at holde styr på udlejningsprodukterne og deres opfølgning. Allerede fra starten medfølger Onlets integrerede vedligeholdelsesmodul og Onlets APP for levering og modtagelse. Vi ser frem til at arbejde sammen med denne spændende virksomhed.

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA