Onlet til den danske lift- og maskinudlejningsbranche

I slutningen af ​​august blev Onlet præsenteret for en gruppe lift- og maskinlejere i Løgstør i Danmark. Onlet blev taget rigtig godt imod, og godt en måned senere melder salgsafdelingen, at den første Onlet-adgangsaftale er underskrevet.

Det blev Vesthimmerlands Maskinudlejning der underskrev den første Onlet aftale i lift- og maskinudlejningsbranchen i Danmark. VHMU, som de populært kaldes, ligger i landlige omgivelser i Løgstør ved Limfjorden. Med en betydelig udlejningsflåde og et bredt produktsortiment kan virksomheden defineres som en generalist.

Med sloganet “Mon ikke du finder her det materiel du står og mangler”, er der store muligheder for Henrik Frederiksen og hans energiske kollegaer for at stille det udstyr til rådighed, som kunden har brug for. Udover udlejning af maskiner og udstyr tilbyder virksomheden også udlejning af varebiler med og uden læsseramper.

Begge parter har store forventninger til samarbejdet, det bliver spændende. Arbejdet med systemopsætning og forberedelser til idriftsættelse starter straks. Onlet leveres på dansk fra dag ét.

Tak for tilliden, nu bliver det “Maksimalt effektiv udlejning”, også i Danmark!

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA