Stor interesse for Onlet i Danmark

Efter lanceringen af ​​Onlet på dansk, registrerer vi en stigende interesse fra det danske lejemarked.

Salgsafdelingen arbejder i øjeblikket på en række demoer til udlejere i Danmark. Indtil videre ser det ud til, at Europas mest moderne og effektive udlejningssystem bliver taget godt imod af interesserede danske maskinudlejningsfirmaer. Med en komplet og moderne udlejningsløsning, der kommunikerer med ERP-systemer og telematiksystemer, bliver Onlet et stærkt værktøj til at optimere driften.

API-integration til Microsoft 365 Business Central blev færdiggjort i november, mens API-integration til Visma e-conomic lanceres i løbet af december. På telematiksiden er Onlet integreret i Trackunit, GSGroup og ABAX. Derudover er der også planlagt integration med Kollektio.

Der meldes også om stor interesse for Onlets transportmodul, som efter planen lanceres i december. I transportmodulet er pakke- og retursedler forbundet med transportkøretøjerne. Transportmodulet kommunikerer løbende med chauffør-appen, som er integreret med for levering og modtags App.

Hvis dette lyder spændende, så kontakt os på (+47) 380 90 000, send en e-mail til post@intershare.no eller bestil en demo på dette link.

 

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA