Intershare solgt til Infobric Group

Intershare har i løbet af to årtier udviklet og leveret anerkendte og efterspurgte IT-systemer til udlejningsbranchen og er sammen med systemene, Onlet og Wincar markedsleder i sit forretningssegment. I en tid med stigende fokus på digitalisering og optimering af arbejdsprocesser, har ejerne af Intershare set behovet for konsolidering og fordelen ved at blive en del af en større og stærkere enhed. Nu, efter at være blevet købt af Infobric, indtager virksomheden en ledende rolle i et nyoprettet forretningsområde for digitalisering af udlejningsbranchen i Norden og videre i en internationaliseringsproces.

Det nye forretningsområde vil muliggøre et udlejningssystem fuldt integreret med kundens maskiner og udstyr. Infobrics systemer er overskuelige og brugervenlige og betjenes via Ease-appen, en app, der allerede bruges af over 300.000 mennesker i byggebranchen. Dette skaber spændende muligheder i fremtiden knyttet til Infobrics unikke tilbud på byggepladser i Norden og Storbritannien.

“Denne investering er en vigtig milepæl for Infobric Group, som har en lang historie med at arbejde med udlejningsbranchen. Med købet af Intershare, Hyrma og Winhyra udvides dette samarbejde yderligere. I kombination med vores eksisterende tilbud skaber vi nu Europas bedste forretningssystem til maskinudlejningsfirmaer i byggebranchen.”
Dan Friberg, President og CEO Infobric Group

”Alle medarbejdere og tidligere ejere forbliver i virksomheden, og vi har store forventninger til de muligheder, der ligger forude. Vi vil fortsætte med at skabe effektive integrationer til forskellige 3. parts løsninger og vi vil arbejde sammen med vores nye kollegaer i Infobric for, at vores kunder bliver de mest effektive digitale aktører i udlejnings- og bygge- og anlægsbranchen.”
Jan Erik Norli, CEO Intershare

Du kan finde mere information om Infobric Group på infobric.com. Du kan finde mere information om Intershare på intershare.no.
Yderligere spørgsmål kan rettes til CEO Jan Erik Norli (+47 908 67690) / jan.erik.norli@intershare.no

Om Inforbric Group                                                                                                                  
Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner for bæredygtig samfundsopbygning. Koncernen leverer en værktøjskasse af nøglefærdige tjenester, der er klar til at blive integreret i vores kunders digitale økosystemer. Infobrics mission er at skabe socialt bæredygtige og ressourceeffektive arbejdspladser, hvor de ydelser, vi leverer, gør arbejdet mere sikkert og lettere for hundredtusindvis af mennesker hver dag. Infobric er ejet af Summa Equity, som investerer i løsninger på globale udfordringer inden for bæredygtighed.

IKM Subsea har skrevet under for Onlet

IKM Subsea er en uafhængig ROV- og subsea-operatør. Virksomheden har den længste erfaring i branchen og var den første operatør til at demonstrere en succesfuld track record i at udvikle og drive elektriske WROV’er. Denne erfaring har været grundlæggende for at placere IKM Subsea på forkant med ROV-industrien. Med omkring 250 ansatte og mere end 25 ROV-systemer er de i dag en af verdens førende ROV-operatører. Virksomhedens mål er øget driftseffektivitet, reducerede omkostninger og CO2-fodaftryk.

Med overgangen til Onlet som kvalitetssikringssystem for udlejningsselskabet får IKM Subsea det fulde overblik over udlejningsprodukterne, lejeordrer, fakturering og tjeklister til levering og modtagelse. IKM Subsea starter med vedligeholdelsesmodulet og Onlets Apps til modtagelse og levering.

Vi takker for jeres tillid og ser frem til at arbejde sammen med endnu en virksomhed fra offshore-industrien.

Stjern Entreprenør har skrevet under for Onlet

For at få et bedre overblik over den interne leasingforretning i Stjern Entreprenør har virksomheden nu tegnet en Onlet-adgangsaftale. Med Onlet som internt lejesystem vil Business Central løbende modtage basisinformation til fakturering af projekterne. Udover den unikke gennemsigtighed, effektive ressourcestyring, enkle projektfakturering og eksport til Business Central, vil Stjern Entreprenør nu i første omgang bruge vedligeholdelsesmodulet og Apps til levering og modtagelse. Det er en spændende aftale, der yderligere styrker Onlets gode position i entreprenør- og udlejningsbranchen i Trøndelags amt. Se referenceoversigten på dette link.

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA