Wincar licens til Mariestad

2Wheelracing  gennem firmaet 2WR AB arbejder med motorcykler, atv’er og dæk. Derudover vil der nu blive tilbudt biludlejning gennem Hyrbilsdepåns nye kontor i Mariestad. Vi takker for jeres tillid og ønsker jer held og lykke med jeres virksomhed.

Intershare solgt til Infobric Group

Intershare har i løbet af to årtier udviklet og leveret anerkendte og efterspurgte IT-systemer til udlejningsbranchen og er sammen med systemene, Onlet og Wincar markedsleder i sit forretningssegment. I en tid med stigende fokus på digitalisering og optimering af arbejdsprocesser, har ejerne af Intershare set behovet for konsolidering og fordelen ved at blive en del af en større og stærkere enhed. Nu, efter at være blevet købt af Infobric, indtager virksomheden en ledende rolle i et nyoprettet forretningsområde for digitalisering af udlejningsbranchen i Norden og videre i en internationaliseringsproces.

Det nye forretningsområde vil muliggøre et udlejningssystem fuldt integreret med kundens maskiner og udstyr. Infobrics systemer er overskuelige og brugervenlige og betjenes via Ease-appen, en app, der allerede bruges af over 300.000 mennesker i byggebranchen. Dette skaber spændende muligheder i fremtiden knyttet til Infobrics unikke tilbud på byggepladser i Norden og Storbritannien.

“Denne investering er en vigtig milepæl for Infobric Group, som har en lang historie med at arbejde med udlejningsbranchen. Med købet af Intershare, Hyrma og Winhyra udvides dette samarbejde yderligere. I kombination med vores eksisterende tilbud skaber vi nu Europas bedste forretningssystem til maskinudlejningsfirmaer i byggebranchen.”
Dan Friberg, President og CEO Infobric Group

”Alle medarbejdere og tidligere ejere forbliver i virksomheden, og vi har store forventninger til de muligheder, der ligger forude. Vi vil fortsætte med at skabe effektive integrationer til forskellige 3. parts løsninger og vi vil arbejde sammen med vores nye kollegaer i Infobric for, at vores kunder bliver de mest effektive digitale aktører i udlejnings- og bygge- og anlægsbranchen.”
Jan Erik Norli, CEO Intershare

Du kan finde mere information om Infobric Group på infobric.com. Du kan finde mere information om Intershare på intershare.no.
Yderligere spørgsmål kan rettes til CEO Jan Erik Norli (+47 908 67690) / jan.erik.norli@intershare.no

Om Inforbric Group                                                                                                                  
Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner for bæredygtig samfundsopbygning. Koncernen leverer en værktøjskasse af nøglefærdige tjenester, der er klar til at blive integreret i vores kunders digitale økosystemer. Infobrics mission er at skabe socialt bæredygtige og ressourceeffektive arbejdspladser, hvor de ydelser, vi leverer, gør arbejdet mere sikkert og lettere for hundredtusindvis af mennesker hver dag. Infobric er ejet af Summa Equity, som investerer i løsninger på globale udfordringer inden for bæredygtighed.

Pluss Truck har skrevet under for Onlet

Plus Truck Sales & Rental sikrer topudstyr uden at binde kapital med den risiko det medfører. Med et fast dagligt eller månedligt beløb er du sikret forudsigelige omkostninger skræddersyet til dine behov. Virksomhedens lejetilbud omfatter:

  • Traktorenheder
  • Krog lastbiler
  • Trailere
  • Kranbiler
  • Container lastbiler
  • Skabsbiler
  • Dumpere

Med Onlet som udlejningssystem og det højeffektive vejafgiftsmodul får Pluss Lastbil Salg & Udlejning de allerbedste forudsætninger for at drive effektive udlejninger i fremtiden. Fakturabilag og debitorer overføres til Visma Global til betalingsopfølgning og reskontro. Onlet-teamet takker for deres tillid og ser frem til at starte samarbejdet.

Rental Group ekspanderer i Sverige

Med over 750 maskiner mellem 25 og 110 tons råder Rental Group over Nordens største flåde af tunge entreprenørmaskiner og tunneludstyr. Koncernen er desuden markedets største leverandør af elektriske entreprenørmaskiner. Rental Group er etableret i Sverige og Norge og kan levere komplette løsninger til alle typer byggeprojekter. Med investeringen i Onlet også i Sverige kan koncernen udnytte det etablerede samspil med Business Central og andre systemer. Onlet-teamet takker for tilliden og ser frem til at arbejde med RG Machine Rental AB.

Entreprenørfirmaet Bjelland valgte Onlet

Bjelland har fokus på værdiskabelse, engagement, ejerskab og eksekveringskraft i sine projekter. Virksomheden siger selv på sine hjemmesider, at de vil bidrage bedst muligt til, at næste generation ikke har flere begrænsninger end den nuværende generation. Med Onlet som internt udlejningssystem får virksomheden de bedste forudsætninger for at bruge sit eget udstyr både effektivt og bæredygtigt i projekterne. Ved opstart indgår interaktion med Visma Global og positionsdata fra GPS-leverandøren.

Trafikdrift starter med Onlet

Trafikkdrift er totalleverandør af services og produkter til arbejde i travle miljøer. Det overordnede mål er at tilbyde omkostningseffektive løsninger, der sikrer sikker og rationel drift. Onlet vil forenkle og tage sig af logistik, ordrebehandling og fakturering af skilte og lejeudstyr. Du kan finde en oversigt over hvilke andre virksomheder i denne branche, der bruger Onlet som udlejningssystem på dette link.

Offshore Rental & Support starter med Onlet

Offshore Rental & Support leverer en lang række udstyr til industrien – offshore såvel som onshore operationer. Hydrauliske kraftaggregater, slop/holdetanke med omrører og dampspiral, hydrauliske og luftdrevne pumper, væskemanifolder og slanger er noget af det udstyr, der tilbydes kunderne. Virksomheden har også stor erfaring med vedligeholdelse af udstyr, der anvendes under brøndintervention og brøndtest, såsom skydeventiler, gasspjældmanifolder, overfladestrømshoveder og fleksible rør. Derudover leveres udstyrsservice og intern trykprøvning.

Teamet har stor erfaring fra brøndtest, brøndintervention og coiled tubing som planlægges i tæt samarbejde med kunder for at opnå de bedst mulige løsninger til projekterne. Kunderne betjent er lokaliseret i Norge, Storbritannien, Danmark og Holland.

Med valget af Onlet som udlejningssystem får virksomheden de bedste forudsætninger for at holde styr på udlejningsprodukterne og deres opfølgning. Allerede fra starten medfølger Onlets integrerede vedligeholdelsesmodul og Onlets APP for levering og modtagelse. Vi ser frem til at arbejde sammen med denne spændende virksomhed.

IKM Subsea har skrevet under for Onlet

IKM Subsea er en uafhængig ROV- og subsea-operatør. Virksomheden har den længste erfaring i branchen og var den første operatør til at demonstrere en succesfuld track record i at udvikle og drive elektriske WROV’er. Denne erfaring har været grundlæggende for at placere IKM Subsea på forkant med ROV-industrien. Med omkring 250 ansatte og mere end 25 ROV-systemer er de i dag en af verdens førende ROV-operatører. Virksomhedens mål er øget driftseffektivitet, reducerede omkostninger og CO2-fodaftryk.

Med overgangen til Onlet som kvalitetssikringssystem for udlejningsselskabet får IKM Subsea det fulde overblik over udlejningsprodukterne, lejeordrer, fakturering og tjeklister til levering og modtagelse. IKM Subsea starter med vedligeholdelsesmodulet og Onlets Apps til modtagelse og levering.

Vi takker for jeres tillid og ser frem til at arbejde sammen med endnu en virksomhed fra offshore-industrien.

Albjerk Bilutleie starter med Wincar

Albjerk Bilutleie starter med Wincar som administrationssystem for biludlejningsvirksomheden. Ved opstart skal der være interaktion med Tripletex økonomisystem og betalingsvejspasseringer fra Fremtind Service. Planen er at aktivere Wincars webbookingsløsning hurtigst muligt efter indfasning af basisfunktionaliteten i Wincar.

Onlet og Kollektio er nu integreret

Onlet er et platformsuafhængigt udlejningssystem, der blev lanceret til den danske maskinudlejningsbranche i 2022. Samarbejdet med Kollektio startede, da Vesthimmerlands Materieludlejning underskrev en Onlet adgangsaftale med Intershare og havde et stærkt ønske om at benytte denne leverandør sammen med Onlet. Onlets funktioner til visning af lokationsdata, indhentning af timemålerværdier og fakturering af overforbrug understøttes nu af data fra Kollektio. Har du spørgsmål til, eller kan det være noget for din virksomhed, så kontakt os på (+47) 380 90 000.

Besøgsadresse
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand
Norway

 


Kontaktoplysninger
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadresse
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand
Norway

Virksomhedsregistret
NO 926 724 991 MVA